BARTIN / AMASRA - Amasra İmam Hatip Ortaokulu

Ahmet KULOĞLU - Okul Müdürü

1976 Bartın doğumluyum. İlkokulu Ulugeçit Ambarcı İlkokulunda bitirdim. Ortaokul ve Lise eğitimimi Bartın İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Erzurum Atatürk Ünivesitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 1998 yılında mezun oldum. 2000 yılında Afyon İli İhsaniye İlçesi G. Akören Kasabasındaki G. Akören İlköğretim Okulunda göreve başladım. 2004 yılında Bartın Ulugeçit İlköğretim okuluna atandım. 2 yıl öğretmenlik 2 yıl idarecilik yaptım. 2008 yılında Bartın İMKB İlköğretim okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2014 yılında Bartın İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandım. 2019 yılında Amasra İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanmış olup halen görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.